Sangforeningen BRAGE af 1866
Mandskor gennem generationer

   Sangglæde, oplevelser og godt kammeratskab.

COPYRIGHT © 2014 Sangforeningen BRAGE af 1866

Vil du synge med?
Vi har løbende brug for nye friske stemmer. Har du lyst til at synge så kom og vær med på en øveaften. Hvis du kommer med i koret, venter der dig mange gode og minderige oplevelser i et ikke helt almindeligt kor. BRAGE er nemlig både en blanding af et ambitiøst kor, samtidig med en forening der har socialt fællesskab og stolte traditioner, som rækker helt tilbage til 1866. Vi synes selv, vi har noget ekstra at byde på, og mange af os er blevet venner for livet. Hvis du vil vide mere så kontakt os.

Hvad skal der til for at synge i BRAGE?
Et grundlæggende kriterium er selvfølgelig at du er mand. Du skal have en god sangstemme og være rimelig musikalsk. Det er ikke nødvendigt, at du har sunget i kor tidligere. Det er heller ikke noget krav, at du kan læse noder. Du skal kunne li' at synge, kunne tage en musikalsk udfordring og ikke være bange for at stå på en scene. Det er også godt, hvis du har tid til det socialt fælleskab - det er vi også gode til.Billede titel


Billede titel

Prøvesyngning.
Alle nye medlemmer i koret skal igennem en såkaldt prøvesyngning. Det indebærer at vores dirigent og et medlem af bestyrelsen - hører og vurderer din stemme, samt bestemmer hvilken stemmegruppe du tilhører. Du bliver typisk bedt om at synge en selvvalgt sang, samt prøvet i evnen til at huske melodier. Der vil blive spillet en lille stump melodi eller et interval, og du synger efter. Kom og besøg os til en øveaften. Her vil du kunne fornemme stemningen og sangglæden, og føle om det er noget for dig. Se mere om tid og sted under om koret.